Saša Mišić na Balkan Trip televiziji

Saša Mišić na Balkan Trip televiziji

01. Apr 2021.

Saša Mišić, autor putopisnog kuvara "ODISEJA HRANE" se vraća na male ekrane!

Publici je postao poznat po kultnom serijalu „Paklena kuhinja” gde je pokazao svoje znanje i umeće kulinarskog zanata. Za Sašu je kuhinja bila samo jedan početak. Svoju karijeru je nastavio da gradi u ugostiteljskom poslu da bi danas postao priznati ekspert i profesor kulinarstva i menadžmenta u hotelijerstvu.

Saša se sada upušta u svoj najambiciozniji poduhvat – Turist Eskpert – emisiji na televiziji Balkan Trip, u kojoj ima cilj da obiđe najbolje hotele i banje Srbije i Balkana.

Namera mu je da ova mesta predstavi gledaocima ne u ružnom ili lepom, već u pravom svetlu, a da ugostiteljima ukaže na potencijalne mane kako bi hotel ili banja bili bolji uz pomoć njegovih ekspertskih saveta. Saša Mišić je Turist ekspert, a svoje veliko ugostiteljsko iskustvo će upotrebiti da da završni začin svakom objektu koji bude obišao.

Emisiju Turist Ekspert gledaoci mogu da prate svake nedelje u 11 časova, sa reprizom u 20 časova istog dana, samo na televiziji Balkan Trip.

Balkan Trip je najveći izvor informacija iz sveta regionalnog turizma Balkana. Ovaj kanal namenjem svetskim putnicima, planinarima, avanturistima, gurmanima i svim ljubiteljima prirode i ugostiteljstva. Kroz naše emisije će te upoznati prizore, ljude, običaje za koje niste ni znali da postoje na Balkanu. Saznajte sve o najboljim etno odmaralištima, porodičnim domaćinstavima, luksuznim spa centaraima i elitnim hotelima. Ovo je prvi pravi turistički kanal zbog koga će te poželeti da spakujete kofere za putovanje! Balkan Trip televiziju možete pratiti na: MTS Kanalu 134, HD 740, Supernova Kanalu 30.