Politika i ljudi

Knjiga „Politika i ljudi” predstavlja deo slagalice koji čitaocu omogućuje da sklopi jasnu i celovitu sliku o stranačkim delovanjima, medijskom i političkom ustrojstvu, borbi za demokratiju i previranjima koja su usledila nakon ključnih promena tokom dvehiljaditih godina.  

350 RSD 450 RSD

„Politika i ljudi” Slobodana Vuksanovića, ministra prosvete i sporta (2004–2007), je knjiga o političkim dešavanjima i ličnostima koje su obeležile devedesete i dvehiljadite godine. Autor nepristrasno prikazuje događaje (one poznate i one koji su se dešavali iza zavese) i predočava čitaocu svoja zapažanja o ljudima iz sveta politike i medija, kao što su Slobodan Milošević, Mirjana Marković, Aleksandar Tijanić i drugi. Knjiga obiluje činjenicama o ličnostima i događajima koje su manje poznate javnosti, a koje su ujedno ključne za razumevanje pojedinih političkih procesa.

Broj strana: 135
Dimenzije: 135x205 mm
Datum izdavanja: 2019
Izdavač: Albion Books
Povez: Mek
Pismo: Ćirilica
ISBN: 9788689237337

Customer Reviews

4.6
3,714 reviews

1-5 of 44 reviews

 • Amazing Story! You will LOVE it

  Such an incredibly complex story! I had to buy it because there was a waiting list of 30+ at the local library for this book. Thrilled that I made the purchase

  Staci, February 22, 2020
 • Get the best seller at a great price.

  Awesome book, great price, fast delivery. Thanks so much.

  Staci, February 22, 2020
 • I read this book short...

  I read this book shortly after I got it and didn't just put it on my TBR shelf mainly because I saw it on Reese Witherspoon's bookclub September read. It was one of the best books I've read this year, and reminded me some of Kristen Hannah's The Great Alone.

  Staci, February 22, 2020

Write a Review

Select a rating(required)